zaterdag 1 april 2017

Kom uit de oefenruimte avond

X 8

GROENLO – De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die: de oefenruimte uit willen een try out willen doen, zichzelf graag willen presenteren, podiumervaring op willen doen en gewoon graag willen spelen.

Let op: Pigpop en Taste hebben de handen ineen geslagen. Uit alle bands die meedoen met de KUDO avonden dit seizoen, wordt één band uitgezocht die Pigpop 2017 (20 mei 2017) mag openen! Er zal op iedere KUDO avond een afvaardiging van Pigpop aanwezig zijn en het publiek mag ook een stem uitbrengen van welke band zij vinden Pigpop mogen openen.

Er zijn in totaal 4 KUDO avonden, 13 bands waar uit gekozen gaat worden en Pigpop zal in overleg met Taste en na het tellen van de publieksstemmen, de keus maken wie dit gaan worden. Tevens zullen er uit de uitgebrachte stemmen 2 keer twee vrijkaarten voor Pigpop getrokken worden.

Met deze keer:
CANNIBALISTIC SQVIRREL
Cannibalistic Sqvirrel is een metalband opgericht in Doetinchem die sterk beïnvloed is door de NWOBHM en de jaren 80 thrash metal. De leden zijn allemaal rond de 20 jaar en vinden het belangrijk dat de echte metal niet verloren raakt. Bij het schrijven van nummers wordt erop gelet dat er flink geheadbangt en gemosht kan worden.

SIDEBURN
Sideburn is een Winterswijkse vijfmans coverband, waarvan de leden een grote diversiteit aan muzikale voorkeuren hebben, hetgeen zich uitdrukt in het veelzijdige repertoire. Sideburn laat zich niet in een hokje te stoppen, maar in de stijl staat wel steeds de rauwe gitaarsound centraal.
Zo worden covers nooit klakkeloos nagespeeld, maar weet Sideburn er altijd zijn eigen kenmerkende geluid en draai aan te geven. In het repertoire heeft Sideburn nummers opgenomen van o.a. Foofighters, Kings of Leon, Kaiser Chiefs en Go back to the Zoo. Daarnaast worden ook ‘golden oldies’ van o.a. ZZtop en CCR niet geschuwd! Sideburn staat hiermee garant voor een avondje gevarieerde muziek met een rauw rockrandje!!

LEGACY
De band bestaat z’n 10 jaar met de basis bezetting Drums (+zang), 2xGitaar (+1 x zang) + bassist, de band leden komen uit Borculo, Lochem en Eibergen.  Een tijd geleden is de band versterkt met een zangeres uit Neede. Ze zijn nu een jaar bezig met de nieuwe zangeres en wilden graag een try out doen met deze nieuwe bezetting.

Aanvang: Zaterdag 8 april om 21:30
Entree: Vrij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten